Рибні котлетки з творогом

Інгредієнти:

Манна крупа 2 ст. ложки

Творог 150 грам

Філе риби 600 грам

Цибуля ріпчаста 1 штука

Яйце 1 штука

Борошно 4 ст. ложки

Кріп 1 ст. ложка

 

Приготування:

Цибулю почистити, порізати кубиком і підсмажити на олії до легкої золотистої скоринки. Рибу почистити від кісток і шкіри, пропустити через м’ясорубку. Пропустити через м’ясорубку творог. Додати підготовлену цибулю, манку, яйце (сіль, перець за смаком). Вмішати кріп.

Ложкою викладати на сковороду з розпеченою олією. Обсмажувати до золотистої скоринки з обох сторін на середньому вогні.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>